注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

笔·三文鱼的个人主页

 
 
 

日志

 
 

[11.15news]陳慧琳否認做媽咪  

2005-11-15 09:34:41|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

陳 慧 琳 、 呂 方 和 關 淑 怡 前 晚 應 汪 明 荃 之 邀 擔 任 《 名 曲 滿 天 星 》 嘉 賓 。

15/11/2005

繼 王 菲 再 度 懷 孕 、 吳 君 如 又 傳 有 喜 後 , 下 一 個 莫 非 輪 到 與 男 友 拍 拖 多 年 的 陳 慧 琳 ( Kelly ) ? 前 晚 陳 慧 琳 出 席 《 名 曲 滿 天 星 》 錄 影 時 明 顯 發 福 , 令 人 不 禁 聯 想 到 她 有 喜 , 但 Kelly 聞 言 即 否 認 表 示 : 「 啋 ! 我 近 來 肥 。 」

汪 明 荃 擔 任 主 持 的 《 名 曲 滿 天 星 》 前 晚 聯 同 「 保 良 局 一 百 二 十 七 周 年 慶 祝 晚 會 」 一 同 在 會 展 舉 行 , 表 演 嘉 賓 包 括 有 陳 慧 琳 、 呂 方 、 商 天 娥 和 關 淑 怡 , 但 關 淑 怡 一 見 記 者 立 即 掉 頭 走 , 十 分 閃 縮 。

「 啋 啋 」 聲
向 來 身 形 苗 條 的 陳 慧 琳 , 前 晚 以 黑 色 套 裝 亮 相 , 但 仍 難 掩 其 發 福 身 段 , 露 腰 裝 更 露 出 腰 間 贅 肉 , 莫 非 Kelly 也 趁 熱 潮 做 媽 咪 ? 問 到 Kelly 是 否 有 喜 ? 她 即 說 : 「 啋 ! 有 冇 搞 錯 呀 , 因 為 近 期 多 在 大 陸 工 作 , 正 餐 食 多 , 所 以 肥 少 少 , 雖 然 呢 排 興 生 仔 , 但 係 我 唔 興 住 。 」

Kelly 又 指 雖 然 與 男 友 都 喜 歡 小 朋 友 , 但 現 階 段 是 事 業 搏 殺 期 , 計 畫 過 幾 年 後 才 生 育 , 她 說 : 「 我 唔 追 潮 流 , 未 準 備 好 生 仔 , 但 係 我 都 驚 再 過 幾 年 至 生 B B , 已 經 係 高 齡 產 婦 。 」

唔 適 合
呂 方 早 前 到 加 拿 大 舉 行 音 樂 會 會 知 音 , 反 應 甚 佳 , 他 說 : 「 今 次 同 去 賭 場 唱 歌 唔 同 , 人 真 係 一 心 聽 歌 。 」 呂 方 被 問 到 可 有 計 畫 在 香 港 舉 行 演 唱 會 ? 他 說 : 「 我 十 幾 年 冇 香 港 開 演 唱 會 , 近 期 好 多 人 都 鬧 我 , 再 唔 開 唔 係 人 , 依 家 都 係 傾 緊 。 ( 會 唔 會 邀 請 女 友 鄭 裕 玲 擔 任 嘉 賓 ? ) 唔 會 , 佢 唔 適 合 。 」
  评论这张
 
阅读(81)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017