注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

笔·三文鱼的个人主页

 
 
 

日志

 
 

[11.3news]GiGi:狗仔唔值得以身試法  

2005-11-03 08:33:38|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

■GiGi希望大家將注視重點放在她的新歌之上。


「爆房」事件交警方處理
梁詠琪(GiGi)近期見報及出鏡率可以稱冠,早前是和鄭伊健的分手傳聞,最近當然是傳媒界熱門話題「記者闖入酒店房間」事件。昨日GiGi出席香港電台和新城節目,又再次吸引了不少傳媒到場採訪。GiGi表示對近期沒完沒了的事件,應該是時候作出一個完結。 <採訪、攝影> 駱震寧


 GiGi說:「其實我返到香港一路都冇跟進呢件事, 作出追究都係「中國大酒店」同當時主辦單位。最大損失其實係酒店方面,相信對聲譽上會有影響。我就只不過係一個受害者。(係咪之前某雜誌記者,畀相你睇叫你認人?)係有,之前做北區一個Show,有記者畀相我認人。其實大部份消息,都係經傳媒先知道,依家件事交畀警方處理。」

 節目主持人周國豐問GiGi,若果確定是那本雜誌做出「爆房」一事,會否將該雜誌例入黑各單?GiGi說:「依家去談論呢一個話題,實在係言之過早。我覺得唔值得為新聞去以身試法。我明白依家一後生仔,覺得狗仔隊好剌激好好玩,但係唔好影響到其他人。如果影響到我屋企人,我相信我會好嬲。」

望大家留新大碟
 此外,GiGi覺整件都應該作一個完結,並希望大家留意她新推出的大碟;她表示:「隻大碟我用半年時候去做,如果出冇人知,我覺得會好慘。(年尾出碟係咪要趕頒獎典禮?)咁又唔係!如果係就早出啦!其實係想成隻大碟個質數好。」
  评论这张
 
阅读(84)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017