注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

笔·三文鱼的个人主页

 
 
 

日志

 
 

[10.20news]疑方力申靠害借阿嬌宣傳  

2005-10-20 19:28:47|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
20/10/2005

鍾 欣 桐 ( 阿 嬌 ) 和 方 力 申 的 緋 聞 雖 然 玩 完 , 但 一 段 戀 情 的 終 結 , 卻 禍 延 英 皇 和 金 牌 兩 大 公 司 互 片 , 公 開 互 數 對 方 不 是 , 從 此 有 你 冇 我 !

自 從 有 報 道 指 阿 嬌 在 英 國 有 新 戀 情 , 力 數 小 方 不 是 後 , 小 方 又 被 影 到 與 Stephy 拍 拖 shopping 。 到 昨 日 , 又 有 周 刊 指 阿 嬌 結 識 新 男 友 後 , 仍 和 小 方 保 持 交 往 , 實 行 一 腳 踏 兩 船 , 其 後 被 英 皇 知 道 , 阿 嬌 才 速 撇 小 方 , 還 要 小 方 硬 食 死 貓 做 負 心 漢 云 云 。 報 道 出 街 後 , 據 知 英 皇 相 當 不 滿 , 認 為 金 牌 利 用 阿 嬌 幫 小 方 做 宣 傳 , 故 此 英 皇 高 層 即 時 下 禁 令 , 不 准 旗 下 藝 人 和 金 牌 有 任 何 牽 連 , 尤 其 是 阿 嬌 和 小 方 。

唔 想 阿 嬌 受 傷 害
記 者 致 電 向 英 皇 的 藝 人 管 理 部 總 監 霍 汶 希 求 證 , 她 強 調 : 「 由 頭 到 尾 , 公 司 從 來 冇 阻 止 藝 人 拍 拖 , 亦 唔 希 望 藝 人 拍 拖 受 到 不 必 要 傷 害 , 我 藝 人 唔 需 要 借 助 緋 聞 做 宣 傳 , 亦 從 來 冇 咁 做 , 更 加 唔 想 再 有 人 借 緋 聞 拖 阿 嬌 落 水 ! ( 英 皇 有 冇 棒 打 鴛 鴦 ? ) 公 司 從 來 冇 阻 止 藝 人 拍 拖 , 只 係 希 望 藝 人 可 以 揀 到 好 、 信 得 過 、 唔 好 影 響 工 作 另 一 半 。 ( 英 皇 係 咪 與 金 牌 劃 清 界 線 ? ) 我 冇 針 對 任 何 人 , 亦 唔 係 公 司 之 間 問 題 , 只 不 過 唔 想 藝 人 被 拖 落 水 受 傷 害 、 被 利 用 , 我 冇 權 干 涉 其 他 公 司 點 做 , 但 絕 對 有 權 保 護 自 己 藝 人 。 」

英 皇 的 行 政 總 裁 吳 雨 則 在 電 話 中 表 明 立 場 說 : 「 公 司 從 來 唔 牽 涉 藝 人 感 情 事 , 但 唔 想 緋 聞 再 糾 纏 落 去 , 大 家 睇 到 佢 目 的 係 想 點 。 」 暗 示 小 方 利 用 阿 嬌 做 宣 傳 。

至 於 事 件 的 女 主 角 阿 嬌 , 對 事 件 就 避 忌 的 說 : 「 所 有 方 生 事 , 唔 會 再 作 回 應 , 以 後 所 有 緋 聞 、 戀 情 唔 會 再 答 , 依 家 只 會 投 入 工 作 , 專 心 做 好 北 京 演 唱 會 , 唔 想 再 講 緋 聞 ! 」 看 來 阿 嬌 亦 收 到 公 司 命 令 , 以 「 方 生 」 稱 呼 小 方 , 以 示 劃 清 界 線 。

想 不 到 兩 位 歌 手 的 緋 聞 , 竟 搞 到 兩 間 公 司 決 裂 , 金 牌 董 事 經 理 黃 高 獲 悉 英 皇 的 態 度 後 認 真 地 說 : 「 我 唔 知 人 點 , 總 之 我 全 公 司 都 會 全 力 支 持 方 力 申 ! 佢 只 係 講 番 自 己 , 成 件 事 我 覺 得 最 無 辜 只 有 一 個 人 , 就 係 Stephy 。 ( 以 後 係 咪 唔 安 排 兩 間 公 司 藝 人 合 作 ? ) 我 唔 知 人 點 , 總 之 我 從 來 唔 抗 拒 , 亦 唔 刻 意 避 忌 。 」

另 外 , 容 祖 兒 演 唱 會 將 於 下 周 四 開 鑼 , Twins 、 關 智 斌 和 Steven 扮 鬼 扮 馬 拍 爆 笑 短 片 撐 師 姐 , 以 示 團 結 , 阿 嬌 反 串 扮 皇 上 、 阿 Sa 做 宮 女 、 Steven 扮 激 凸 超 人 、 Kenny 扮 白 馬 王 子 幫 半 裸 model 按 摩 , 夠 晒 抵 死 。
  评论这张
 
阅读(83)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017