注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

笔·三文鱼的个人主页

 
 
 

日志

 
 

[5.28news]避談曾返伊健寓所 梁詠琪搵愛心男陪過第二春  

2006-05-28 09:17:05|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
28/05/2006
文: 音樂小組


GiGi 在活動上避談伊健,未有回應有否回舊愛巢取回私人物品。

GiGi(左)昨日主持開球禮,並頒獎予現場得獎者。

有消息稱梁詠琪(GiGi)早前秘密返回舊愛鄭伊健家中執拾物品,GiGi昨日在活動上多次以「唔回應」避開話題。之後她又大談擇偶條件,表示要搵個充滿愛心的人做男友。
年初承認與鄭伊健分手的GiGi,昨日出席新城舉辦的《慈善足球王開球禮》,看來她做足功課,知道必被追問有關「翻兜」伊健家一事,在記者還未開口前她即說:「冇咩回應!」及後又補充說:「我真係一頭霧水,都唔識點回應,笑就算。(分手後有冇返過對方屋企?)近排比較忙。」似乎GiGi未有正面回答問題。

當記者追問是否仍有物品留在伊健家中?GiGi更趁機寸記者:「你會唔會有留我屋企?以前講做乜,過去就算。(報道係真係假?)覺得好笑囉!」再問是否仍持有伊健家的鎖匙?GiGi冷笑說:「呢唔講,以前事過去。」GiGi全程吞吞吐吐,似乎未有否認有關報道。

當被問到近日有否男性相約食飯?GiGi說:「依家想專心工作,順其自然喇!(擇偶條件?)最緊要有愛心同錫我。(有冇男仔約?)有,不過感覺唔到對方追我,好多時我都係同女仔出街多。(唔怕畀人話斷背?)我啋過你!(會唔會揀圈中人拍拖?)冇所謂啦!我同媽咪都唔心急。」

張智霖玩BB學湊仔
另外,快將為人父的張智霖,昨日在活動上透露懷有身孕的女友袁詠儀(靚靚)正在家中安胎,篤信胎的靚靚為免BB樣貌似哨牙球星朗拿甸奴,所以睇世盃時她也只會看靚仔球星的比賽。智霖不諱言會下注賭波,輸贏也冇所謂,皆因就算贏錢也只會作慈善用途。雖然智霖仍未學習如何湊BB,可是他最近常與靚靚親妹的BB玩耍,相信可以從中學習與BB溝通的竅門。
  评论这张
 
阅读(89)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017