注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

笔·三文鱼的个人主页

 
 
 

日志

 
 

[8.2news]陳奕迅撐阿徐 蒲都有時間顧家  

2006-08-02 08:08:27|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

图:陳 奕 迅 維 護 愛 妻 , 話 阿 徐 就 算 去 蒲 都 有 時 間 照 顧 家 庭 。

甚 少 出 席 時 裝 派 對 的 陳 奕 迅 ( Eason ) , 前 晚 罕 有 地 撇 下 愛 蒲 的 太 太 徐 濠 縈 , 獨 自 參 加 派 對 , 更 力 撐 愛 妻 雖 然 愛 夜 蒲 , 但 仍 有 十 足 時 間 照 顧 家 庭 !

前 晚 Martin Margiela 假 中 環 的 新 店 開 幕 , 出 席 嘉 賓 包 括 有 陳 子 聰 、 何 超 儀 、 余 文 樂 及 名 模 杜 鵑 等 。 其 中 鮮 有 出 席 同 類 型 派 對 的 Eason 亦 畀 面 出 席 , 他 表 示 自 己 是 這 個 品 牌 的 擁 躉 , 並 已 穿 了 好 幾 年 , 記 者 問 他 是 否 受 到 太 太 徐 濠 縈 感 染 ? 他 笑 說 : 「 都 唔 係 , 只 係 我 覺 得 佢 個 概 念 好 好 , 用 好 多 舊 式 設 計 , 好 懷 舊 ! 」

做 形 象 有 天 分
對 於 有 指 阿 徐 有 意 轉 做 形 象 指 導 ? Eason 即 時 大 讚 愛 妻 : 「 佢 不 嬲 呢 方 面 都 好 有 天 分 , 只 係 人 唔 敢 搵 佢 , 以 為 佢 係 我 指 定 形 象 指 導 。 ( 怕 唔 怕 第 時 佢 冇 時 間 兼 顧 家 庭 ? ) 唔 怕 , 佢 蒲 咁 多 都 有 時 間 照 顧 家 庭 啦 , 係 外 間 人 冇 寫 ! 」

超 儀 唔 敢 再 瘦
此 外 , 何 超 儀 自 言 是 位 慳 家 的 標 準 太 太 , 所 以 已 有 多 年 沒 有 購 買 服 飾 , 又 表 示 近 日 忙 於 籌 備 八 月 個 唱 , 問 她 今 次 演 唱 會 有 甚 麼 噱 頭 ? 她 笑 說 : 「 隨 心 所 欲 啦 , 上 次 我 都 係 因 為 腰 骨 痛 先 低 , 不 過 今 次 嘉 賓 會 唔 同 ! ( 使 唔 使 keep fit ? ) 我 已 經 接 受 自 己 身 形 , 如 果 再 瘦 就 冇 力 氣 , 老 公 都 話 我 好 標 準 ! 」 而 對 於 好 友 霆 鋒 要 以 生 命 來 換 取 和 芝 的 感 情 ? 她 聽 罷 即 說 : 「 Good for him & them ! ( 覺 得 佢 襯 唔 襯 ? ) 非 常 呀 ! 」
  评论这张
 
阅读(188)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017