注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

笔·三文鱼的个人主页

 
 
 

日志

 
 

[9.29news]Eason見證 鋒芝菲島秘密結婚  

2006-09-29 09:11:10|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
【 朱 偉 光 鄭 州 直 擊 】 謝 霆 鋒 與 張 栢 芝 不 理 命 格 相 剋 , 冒 死 堅 持 相 愛 , 據 悉 兩 人 日 前 已 在 死 黨 陳 奕 迅 ( Eason ) 見 證 下 , 於 菲 律 賓 秘 密 結 婚 。 鋒 芝 雖 然 對 婚 事 守 口 如 瓶 , 但 卻 一 直 將 婚 戒 帶 在 身 上 , 足 以 說 明 一 切 。

記 者 昨 日 向 霆 鋒 求 證 婚 事 , 他 既 不 承 認 也 不 否 認 , 只 以 一 句 「 工 作 以 外 嘅 嘢 冇 回 應 」 作 為 答 案 。 雖 然 如 此 , 昨 日 原 本 要 分 道 揚 鑣 的 鋒 芝 , 照 舊 十 指 緊 扣 , 栢 芝 甚 至 不 惜 提 早 一 個 鐘 , 於 中 午 十 二 時 到 機 場 , 先 送 愛 郎 登 機 飛 往 鄭 州 , 然 後 再 與 助 手 閒 逛 一 大 輪 , 才 搭 乘 一 點 半 飛 機 前 往 台 灣 。

恨 生 着 定 鬆 身 衫

穿 鬆 身 衫 的 栢 芝 在 機 場 全 程 黑 面 , 對 有 關 結 婚 的 提 問 一 概 耍 手 拒 答 , 期 間 為 避 記 者 , 更 與 女 助 手 避 入 女 廁 長 達 二 十 分 鐘 。 栢 芝 喜 歡 小 孩 子 , 一 直 想 生 , 婚 後 相 信 一 定 不 設 防 造 人 。

另 方 面 , 霆 鋒 抵 達 鄭 州 後 有 廿 多 名 fans 接 機 , 在 兩 名 保 安 及 助 手 開 路 下 , 改 乘 車 輛 前 往 洛 陽 出 席 「 洛 陽 河 洛 大 型 文 化 節 開 幕 」 , 被 問 及 婚 事 , 霆 鋒 與 栢 芝 一 樣 甚 有 默 契 , 同 樣 耍 手 拒 答 。

謝 賢 : 留 畀 佢 講 啦

Eason 昨 晚 被 問 到 見 證 「 鋒 芝 結 婚 」 一 事 說 : 「 吓 , 唔 知 喎 , 今 日 聽 報 道 先 知 , 我 哋 好 耐 冇 見 , 佢 啲 嘢 不 嬲 都 唔 理 , 就 算 係 , 都 係 開 心 嘢 , 等 佢 自 己 交 代 。 ( 有 傳 你 係 證 婚 人 ? ) 幾 時 呀 ? 冇 咁 既 事 , 未 聽 過 ! 」 至 於 謝 賢 則 對 鋒 芝 婚 事 說 : 「 我 唔 適 宜 講 , 家 事 唔 使 話 你 知 , 你 去 問 霆 鋒 吖 , 佢 話 『 係 』 , 咪 恭 喜 佢 囉 ! 係 與 唔 係 由 佢 自 己 講 , 佢 大 個 仔 , 留 番 畀 佢 講 喇 ! 」 而 狄 波 拉 聽 完 問 題 , 拋 下 一 句 : 「 我 唔 得 閒 , 唔 想 答 呢 個 問 題 住 。 」 隨 即 收 線 。 另 外 , 栢 芝 細 佬 張 豪 龍 對 家 姐 婚 事 亦 守 口 如 瓶 。
  评论这张
 
阅读(201)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017